Wie is barbara

Wie is barbara?

Ik maak illustraties met een boel levensvreugde. Ik vind het belangrijk dat beeld raakt, je vast houdt en je prikkelt. De mens staat centraal.

Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam als illustrator en kunstenaar. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor Kunst en Vormgeving ’s Hertogenbosch als illustratief vormgever, Visuele Communicatie.

Ik werk met inkt, kwasten en een inktpennetje. Vervolgens bewerkt ik mijn illustraties in photoshop. Als kunstenaar maak ik digitale collages en schilderijen die te zien zijn op www.barbaravandenberg.com

Ik illustreer o.a. voor Consumentenbond, Salty Stock, De Uitkrant, A-MAG, Twin media,  tijdschriften als Viva en Viva Mama, Libelle, Maarten!, Uitgeverij Malmberg, het label Atelier Sukha en hun winkel Sukha in Amsterdam, en Big Business Publishers.

Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn werk, bel of mail me gerust T 06-24132841 of hallo@barbaravandenberg.com